Valpar våren 2013

VALPAR  våren 2013

Tiden flög iväg, valparna växte, många ville ha valp och plötsligt var alla borta! Efterfrågan var mycket större än antalet valpar. Valparnas hem valdes med stor omsorg.

Alla har fått fantastiska bra. Tre bor i Norge, en i Danmark, en i Norrland, en i Borås, två i Göteborg och resten runt om i södra Sverige. Nästan alla jobbar men inte tävlar med sina hundar. Apportering, spår, rallylydnad men alla är aktiverade. Vi kan  följa våra hundars äventyr och liv i  i en sluten Facebook grupp Ladies och Esters guldklimpar. Vi har också haft valpträffar och en ordnad apporteringskurs med hundarnas husse Joe.

 

 

 

 

2 veckor idag och de har börjat upptäcka varandra. Fortfarande mest sova och äta  

Ester och Fonzy fick 8  valpar den 27 mars, alla i fin form och mamma Ester den mest underbara mamma.        

ESTER S53054/2008 MED FINA UTSTÄLLNINGSRESULTAT (EXELLENT) OCH OCKSÅ VISAT FRAMFÖTTERNA I VILTSPÅRSTRÄNING OCH APPORTERING SKA FÅ EN KULL VALPAR VÅREN 2013 MED

Far till kullen kommer att bli Sungold Fonzy Fast Foot. En hane som har väldigt goda resultat inom jakt och bruks. Fonzy har fina och framgångsrika jaktlinjer bakom sig med bland annat 2 stycken FTCH, och har tidigare lämnat efter sig kullar med bra resultat. Fonzy har även CERT och CACIB från utställning.